#Skilhelps
#Skilhelps
Skil helpt u om de klus makkelijk en snel te klaren. Van gereedschap tot heldere uitleg over het gebruik van dit gereedschap.
Skil 1763 SDS boormachine

Deze Skil 1763 SDS boormachine met vier functies heeft een zeer krachtige 1010W motor die moeiteloos elke klus klaart. Dit is een zeer veelzijdige machine met vier verschillende functies.

Skil 'Energy Line'
Skil 'Energy Line'
Skil 'Energy Line' gereedschappen bieden goede prestaties, zijn beter voor het milieu en zorgen voor de beste vrijheid tijdens het werken.
Skil 2830 accuboormachine
Deze nieuwe ‘20V Max’ (18V) Skil 2830 accuboormachine is geschikt voor al uw doe-het-zelfklussen: van de zwaarste schroefklussen tot boren in hout en metaal. Deze machine biedt alles wat u nodig hebt: een betrouwbare Lithium-Ion accu, variabele snelheid en een LED spotlight.
Lees meer
Geschiedenis
In 1924 vond Edmond Michel de eerste elektrische zaag ter wereld uit. Samen met zijn zakenpartner Joseph Sullivan richtte hij het bedrijf Skilsaw Incorporate op. Dat betekende de start voor de ontwikkeling van een bijna onbeperkte reeks succesvolle elektrische handgereedschappen.