SKIL presenteert...
Verschillende innovatieve modellen met accu of snoer zijn toegevoegd aan het bestaande assortiment van boren, zagen, schuurmachines en andere elektrische gereedschappen.
#Skilhelps
#SKILhelps
SKIL helpt u om de klus makkelijk en snel te klaren. Van gereedschap tot heldere uitleg over het gebruik van dit gereedschap.
Groots in prestaties. Compact in opslag.
Groots in prestaties. Compact in opslag.
De 20V tuingereedschappen van SKIL zijn krachtiger, slimmer en sneller dan ooit. Daarmee is uw tuinklus snel geklaard. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp nemen de gereedschappen bovendien nauwelijks ruimte in beslag. Voor iedere tuinklus hebben we een tool.
Nieuw: lifehackvideo's
Nieuw: lifehackvideo's
Slimme lifehacks maken het leven veel eenvoudiger en aangenamer. Met eenvoudige voorwerpen zoals tennisballen, afplaktape en magneten komt u al een heel eind. Elke woensdag publiceren we een nieuwe lifehack op ons YouTube-kanaal. Mis hem niet! #SKILhelps
Decoreer je woning
Decoreer je woning
Onze nieuwe stappenplannen helpen je bij doe-het-zelfklusjes zoals het maken van een pronkrek, een armleuningorganiser of een houten fotokader. Sta ervan verbaasd hoe je je woning met een eenvoudig doe-het-zelfproject kan decoreren!
Lees meer
Geschiedenis
In 1924 vond Edmond Michel de eerste elektrische zaag ter wereld uit. Samen met zijn zakenpartner Joseph Sullivan richtte hij het bedrijf Skilsaw Incorporate op. Dat betekende de start voor de ontwikkeling van een bijna onbeperkte reeks succesvolle elektrische handgereedschappen.