Contact

Beschikbaarheid producten
Heeft u een vraag over de beschikbaarheid van een SKIL product, neem dan contact op met één van onze handelaars. (zij hebben inzicht in actuele voorraden).

Beschikbaarheid onderdelen
Indien u voor uw product reserveonderdelen nodig heeft, dan kunt u de benodigde informatie hiervoor terugvinden onder onderdelenservice.

Handleidingen
Bent u op zoek naar een SKIL handleiding? Op de productpagina’s van onze website kunt de handleiding downloaden. Oude producten kunt vinden in ons productarchief . Middels het invullen van het modelnummer kunt u uw product opzoeken en de betreffende handleiding downloaden. Het modelnummer staat op het product vermeld.

Product gerelateerde vragen
Heeft u een vraag over de werking van uw SKIL product, vul dan het contactformulier in. Vermeld daarin uw vraag en het modelnummer van het product. Het modelnummer staat op het product vermeld.

Garantie & Service
Wilt u meer informatie over onze garantie, lees dan hier de garantievoorwaarden. Voor vragen met betrekking tot garantie en service kunt u terecht bij ons service station via 076-5795454, of via e-mail.

Overige vragen
Voor alle overige vragen verzoeken wij u om het contactformulier in te vullen. Wij streven er naar om u binnen twee werkdagen te antwoorden.