De juiste schuurmachine voor elke klus!

3 schuurmachines in één handige combinatie
In de eerste plaats is het een vlakschuurmachine om snel materiaal te verwijderen. Draai je de bodemplaat om, dan krijg je een deltaschuurmachine voor hoeken en andere lastig bereikbare plaatsen. En met de ronde basis is het een excentrische schuurmachine voor vlakke of gebogen oppervlakken en randen.

2 snelheden voor volledige controle
De Fox 3-in-1 multischuurmachine biedt de gebruiker de volledige controle met een keuze tussen 2 snelheden: een hoge snelheid voor snelle materiaalverwijdering en een lage snelheid voor een nauwkeurige sturing. Om krassen te vermijden, is de excentrische schuurmachine uitgerust met een rem die de schuurbeweging snel stopt wanneer de machine wordt uitgeschakeld, en bij het inschakelen komt hij geleidelijk en gecontroleerd in beweging.

Klaar voor gebruik geleverd in een canvas tas
De ergonomisch gevormde handgrepen met soft grip garanderen een comfortabele bediening, en de stofopvangbak en stofzuigeraansluiting zorgen voor proper werk. De Fox 3-in-1 multischuurmachine wordt geleverd in een handige en stevige canvas draagtas met een aantal accessoires, compleet en klaar voor gebruik.