Accugereedschap

 1. Het juiste accugereedschap voor boor- en schroefklussen

  Het grote voordeel van accugereedschappen is de bewegingsvrijheid. Ze zijn erg praktisch wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt. Lees verder voor een opsomming van de meest voorkomende accugereedschappen.
 2. Accu-schroefmachines

  Deze gereedschappen zijn ideaal voor schroefklussen. Accu-schroefmachines zijn doorgaans een stuk kleiner en compacter dan accuboormachines, waardoor ze erg handig zijn tijdens schroefklussen in krappe ruimtes.
 3. Accu-slagschroevendraaiers

  Voor het zware schroefwerk kun je het beste een accu-slagschroevendraaier gebruiken. Met een hoog toerental en groot vermogen kun je met gemak grote schroeven, bouten en moeren vast- en losdraaien.
 4. Accuboormachines

  Accuboormachines worden voornamelijk gebruikt voor schroefklussen, maar deze gereedschappen zijn ook geschikt voor boorklussen in hout en metaal. De koppelinstellingen, de cijfers op de draairing, maken het mogelijk extra nauwkeurig te schroeven. Je kunt de instelling vergrendelen tijdens boorklussen.
 5. Accu-klopboormachines

  Accuboormachines met klopboorfunctie gaan net een stapje verder. Deze gereedschappen zijn namelijk ook te gebruiken voor boorklussen in metselwerk. De koppelinstellingen, de cijfers op de draairing, maken het mogelijk extra nauwkeurig te schroeven. Je kunt de instelling vergrendelen tijdens boorklussen.
 6. Accuboorhamers

  Boorhamer op accu hebben weer een andere specialiteit. Dankzij de pneumatische hamerfunctie zijn accu-boorhamers bij uitstek geschikt voor het boren in beton. Wanneer je gebruikmaakt van een hamer-stopfunctie zijn deze gereedschappen ook te gebruiken voor normale boorklussen. Je hebt dan wel een speciale 'SDS+'-boorkopadapter nodig voor de boorbits.