Houten wanddecoratie met hart en foto’s maken

100% of 100%
Je bent op zoek naar een mooie eyecatcher voor aan de muur of een origineel cadeau voor Moederdag, Valentijnsdag, Kerst of een verjaardag. Nu kun je natuurlijk gewoon iets kopen op de woonboulevard, maar je kunt dat ene unieke kunstwerkje aan de muur ook zelf maken! Wedden dat je er leuke opmerkingen over krijgt?
 1. Stap 1: Print of teken een hart op een groot vel papier. Plak hem met plakband op het houten wandbord om te voorkomen dat hij gaat schuiven. Schroef vervolgens om de 1,5 cm, een schroef op de lijn die je getekend hebt. Zorg dat ze even diep in de plank geschroefd zijn.
 2. Stap 2: Wanneer alle schroeven vastzitten, trek je het vel papier eraf. De schroeven in de plank blijven over. Wikkel de wol of het touw kriskras om alle schroeven heen. Doe het willekeurig en je ziet vanzelf waar je gaten moet opvullen. Wanneer het hart helemaal is ingevuld, draai je tot slot het touw om de kop van ieder schroefje, zodat je de omtrek accentueert.
 3. Stap 3: Op de rest van het wandbord plak je de fotoclipjes met secondelijm op het bord. Foto’s uitkiezen en klemmen maar!

Waardering

Beoordeel dit stappenplan.

Houten wanddecoratie met hart en foto’s maken

5
5 of 5

2 totaal

 • 5
  2
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0