Innovaties

Bij SKIL draait het allemaal om gemak, innovatie en kwaliteit. Deze principes zijn de belangrijkste bestanddelen van uitstekende gereedschappen die zich qua ontwerp, technologie en gebruiksgemak onderscheiden.

Compacte elektrische ontmosser voor effectieve verwijdering van mos

De SKIL 0701 is het ideale gereedschap als u van plan bent om te ontmossen of te verticuteren om mos van uw gazon te verwijderen. Een handmatige ontmosser vereist ontzettend veel inspanning; de SKIL elektrische ontmosser daarentegen verwijdert mos snel en gemakkelijk.

Lees meer

Efficiënt, milieuvriendelijk onkruid verwijderen

De SKIL 0700 'Weedbuster' onkruidborstel verwijdert snel en efficiënt halsstarrig onkruid, mos en kleine planten tussen de tegels van uw tuinpad, terras of oprit. U hoeft onkruid niet meer met de hand te verwijderen met het risico van pijnlijke knieën en een pijnlijke rug of zonder gebruik van giftige onkruidbestrijdingsmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

Lees meer

Werk langer met SKIL 'Hybrid Power'

Op het eerste gezicht lijkt de SKIL 2461 'Hybrid Power 16V Max' (14,4V) op een normale Lithium-Ion accuboormachine, maar schijn bedriegt. Dit gereedschap heeft alle functies van een normale accuboormachine, maar nu kunt u zelfs nog langer werken dankzij de innovatieve 'Hybrid Power' van SKIL.

Lees meer

SKIL ‘Urban Mower’: Extreme wendbaarheid voor stadstuinen

De SKIL 'Urban Mower' is ideaal voor uw stadstuin. Het is een maaier met unieke zwenkwielen aan de voorkant voor een optimale wendbaarheid.

Lees meer

Reciprozaag en decoupeerzaag in één

De SKIL 'Combisaw' is een compacte, lichte zaag die de gangbaarste zaagklussen in en rond het huis aan kan. Deze combineert twee populaire doe-het-zelfgereedschappen in één: een reciprozaag en een decoupeerzaag.

Lees meer

Werk schoner met de stofniveau-indicator van SKIL

Vol trots introduceert SKIL de innovatieve stofniveau-indicator, die het u een stuk gemakkelijker maakt tijdens het schuren. De grootste frustratie van klussers is het stof dat tijdens het schuren vrijkomt. Dit wordt vaak niet goed genoeg opgepakt door de schuurmachine. Deze innovatie van SKIL zorgt ervoor dat u uw werkomgeving gemakkelijker schoon kunt houden.

Lees meer

Een verrassend veelzijdige zaag voor de meest gangbare zaagtaken

SKIL introduceert vol trots de SKIL 5330 Multisaw. De innovatieve Multisaw is een compacte, multi-materialen zaag, die speciaal ontworpen is voor allerlei DHZ taken in en rondom het huis. SKIL creëert hiermee een nieuw segment binnen het bestaande productassortiment. Het is tenslotte de eerste SKILzaag die zo’n duidelijke focus heeft op het zagen van meerdere materialen: ‘De 5330 Multisaw zaagt alles, snel en recht.’

Lees meer

Constant heat control

Zodra de machine dreigt te oververhitten, schakelt het hoofdverwarmingselement automatisch uit. Vervolgens wordt er koude lucht in de machine geblazen om het verwarmingselement af te koelen. Oververhitting kan voorkomen wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk een luchtkanaal hebt afgesloten of een reduceermondstuk met een kleine diameter hebt gebruikt.

Lees meer

Gepatenteerd ‘Equalizer’ schuurframe

Bandschuurmachines zijn dankzij hun hoge bandsnelheid de beste oplossing om snel materiaal te verwijderen. Dat brengt echter ook het gevaar mee dat u onbedoelde krassen of diepe groeven in het behandelde materiaal maakt. Het gepatenteerde ‘Equalizer’ frame van SKIL sluit dit risico uit. Met dit frame bereikt u perfecte schuurresultaten, zelfs wanneer u oude verf- en laklagen verwijdert!

Lees meer

De juiste schuurmachine voor elke klus!

Met de nieuwe Fox 3-in-1 multischuurmachine heb je de juiste schuurmachine voor elke klus. Een vlakschuurmachine, deltaschuurmachine en excentrische schuurmachine in één handige, lichtgewicht combinatie!

Lees meer

SKIL Lynx tuinzaag voor het moeiteloos snoeien van takken tot 80 mm dik

De nieuwe Lynx tuinzaag is een comfortabele en makkelijke manier om bomen en struiken in vorm te snoeien. Het is vanaf nu mogelijk om takken tot 80 mm dik te snoeien zonder fysieke inspanning!

Lees meer

Makkelijk werken met de Screw Assist!

De modellen 2016 (12 V) en 2017 (14,4 V) zijn uitgerust met de Screw Assist, een exclusief schroefhulpaccessoire van SKIL dat de schroeven stevig op hun plaats houdt bij het inschroeven. Dit hulpmiddel is dan ook ideaal voor eenhandig werk, bijv. in hoeken of boven het hoofd.

Lees meer

Recht zagen was nog nooit zo gemakkelijk | Geleiderail

De SKIL-geleiderail is het beste hulpmiddel om zaagsneden van zowel 90° als 45° nauwkeurig te maken. U krijgt kaarsrechte en zeer nauwkeurige zaagsneden met een maximale afwijking van slechts 1 mm per meter.

Lees meer

SKIL aandrukindicatie 'Pressure Control': minder druk, beter schuren

Drinkt u wel eens vers sinaasappelsap 's morgens? En hebt u bij het uitpersen van uw sinaasappel met de fruitpers ook de neiging om goed hard te drukken, omdat u denkt dat u zo meer en sneller sap krijgt? In feite is het tegendeel waar. Door de sinaasappel zo hard aan te drukken wordt de motor van de fruitpers vertraagd, zodat deze niet correct kan werken. Wat heeft dit te maken met schuren?

Lees meer