Usable technology
Bruikbare technologie
SKIL ontwikkelt innovaties die u nodig hebt om sneller en beter te klussen.
Ieder gereedschap. Iedere klus. Eén accu.

Het 20 V Max Energy Platform – het flexibele accusysteem bij uitstek – is de rode draad van het nieuwe gamma. De accu's zijn gebouwd om te presteren en passen op alle gereedschappen van het Energy Platform, die met en zonder accu worden verkocht. Dit biedt u de mogelijkheid om uw gereedschapskist uit te breiden zonder overbodige extra accu's en laders te kopen.

Keep Cool™: our coolest innovation yet
Keep Cool™: onze coolste innovatie ooit
De nieuwe Energy Platform-accugereedschappen maken gebruik van de Keep Cool™-accutechnologie, die een verlenging van de gebruiksduur tot 25% oplevert en de levensduur van de accu verdubbelt. De gepatenteerde hitteabsorptietechnologie voorkomt oververhitting van de accu's en verbetert hun prestaties.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Intelligent energiebeheer
Alle accu's zijn uitgerust met de ActivCell™-technologie voor een constantere stroomvoorziening. Onze gepatenteerde technologie zorgt voor een optimaal energieverbruik en maximale accuprestaties en voorkomt oververhitting.
180° LED light: excellent saw line illumination
180° LED-lampje: uitstekende verlichting van de zaaglijn
Verschillende van onze decoupeerzagen zijn uitgerust met een unieke 180° LED-verlichting, die de zaaglijn zonder schaduwen verlicht met een brede lichtbundel. Zo is het veel makkelijker werken.
VRS+: a superior vibration reduction system
VRS+: een superieur vibratiereductiesysteem
Een andere geweldige innovatie van SKIL is VRS+: een superieur vibratiereductiesysteem voor haakse slijpers. In de zijgreep is een tegengewicht ingebouwd dat in alle richtingen kan bewegen. Deze zogenaamde dynamische demper vermindert de trillingen drastisch.
‘X-Flow’ ensures powerful dust suction without getting clogged
X-Flow zorgt voor een krachtige stofafzuiging zonder verstopping
Het unieke X-Flow stofopvangsysteem haalt stof uit de lucht zonder filter. Uw schuurmachine heeft geen filter die verstopt kan raken. Daardoor werkt u niet alleen schoner, u kunt ook langer werken dankzij een stofafzuigsysteem dat niet aan kracht verliest.
Breaks have never been shorter
Kortere onderbrekingen dan ooit tevoren
Ga snel weer aan het werk. De Rapid oplader heeft slechts 10 minuten nodig om uw 2,5 Ah Energy Platform accu's tot 40% en uw 4,0 Ah Energy Platform accu's tot 25% op te laden!