Recht zagen was nog nooit zo gemakkelijk | Geleiderail

Het beste gereedschap voor snel en nauwkeurig zagen
De Skil-geleiderail is het beste hulpmiddel om zaagsneden van zowel 90° als 45° nauwkeurig te maken. U krijgt kaarsrechte en zeer nauwkeurige zaagsneden met een maximale afwijking van slechts 1 mm per meter. Deze geleiderail ondersteunt u tijdens uw klus en helpt u nog nauwkeuriger te zagen. U zult snel van kaarsrechte werkstukken kunnen genieten! De vier identieke modulaire componenten maken het transport en de opslag van deze geleiderail eenvoudig, en dankzij het unieke ‘Clic’-systeem kunnen ze gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden. De SKIL-geleiderail is compatibel met alle recentelijk geïntroduceerde SKIL-cirkelzagen.

Compacte geleiderail
Terwijl een logge geleiderail moeilijk meegenomen kan worden, biedt de SKIL-geleiderail extra bewegingsvrijheid. De SKIL-geleiderail bestaat uit vier identieke modulaire componenten die dankzij de unieke ‘Clic’-verbinding eenvoudig aan elkaar bevestigd kunnen worden. En als de klus erop zit, kunt u de geleiderail gemakkelijk uit elkaar halen en opslaan.

Het hulpmiddel voor optimale zaagresultaten
Met de SKIL-geleiderail krijgt u kaarsrechte en zeer nauwkeurige zaagsneden van 90º en 45º. Met deze geleiderail is de maximale afwijking slechts 1 mm per meter. Bovendien is deze geleiderail geschikt voor alle werkstukken met een lengte van 8 cm tot en met 136 cm. De SKIL-geleiderail kan in combinatie met alle recentelijk geïntroduceerde SKIL-cirkelzagen gebruikt worden, dankzij de handige meegeleverde voetplaatadapter. Met de twee aanwezige klemmen kan de geleiderail stevig op uw werkbank vastgezet worden.