Reparatieservice

Reparaties onder garantie
De snelste manier om uw SKIL gereedschap te laten herstellen is het (samen met het aankoopbewijs) terug te brengen naar uw SKIL verkoper. Uw verkoper zal er dan voor zorgen dat de reparatie gebeurt door een voldoende gekwalificeerde reparateur. U kunt uw gereedschap voor reparatie terugbrengen zonder de accessoires en koffer. Uw gereedschap mag niet gedemonteerd zijn. De reparatiekosten worden volledig door SKIL betaald. We kunnen u ook in plaats van een reparatie een vervangproduct aanbieden.

Reparaties buiten garantie
Ook in dit geval raden wij aan het gereedschap, zonder de accessoires en tas, terug te brengen naar uw SKIL verkoper, met wie u kunt overeenkomen welk bedrag u maximaal wilt betalen voor de reparatie. U kunt ook een prijsofferte vragen voor een reparatie. Deze offerte is niet gratis, maar u krijgt het geld terug wanneer u de offerte voor reparatie van uw gereedschap aanvaardt.

Vervangstukken
Indien u voor uw gereedschap nieuwe onderdelen/wisselstukken nodig heeft, dan kunt u de benodigde informatie hiervoor terugvinden onder onderdelenservice.