Goed, beter, groen
Goed, beter, groen
Bent u op zoek naar de beste lasertechnologie om te nivelleren? U hoeft niet verder te zoeken: het juiste antwoord is de SKIL 1911. SKIL geeft u niet zomaar groen licht. Lees er hieronder meer over.
Waarom voor groen kiezen?
Waarom voor groen kiezen?
Het menselijke oog is zeer gevoelig voor licht. Hierdoor zijn sommige kleuren makkelijker te zien dan andere. Zoals u misschien al geraden had, is groen een van die kleuren. In vergelijking met de kleur rood is groen veel duidelijker te onderscheiden door het menselijke oog. De heldergroene laserlijnen die tot 20 meter ver kunnen schijnen, zijn dus beter zichtbaar.
Markeringen voor meer precisie
Markeringen voor meer precisie
Een ander groot voordeel van deze kruislijnlaser zijn de duidelijke markeringen op de horizontale en verticale laserlijnen van de SKIL 1911. De laserlijnmarkeringen die op regelmatige tussenafstanden worden geprojecteerd zijn een handige hulp bij het ophangen van lijsten of het verven van muren. Om het u nog makkelijker te maken, worden de laserprojecties automatisch uitgelijnd in de zelfnivelleringsstand.
Lithium-ion accu met diverse oplaadmogelijkheden
Lithium-ion accu met diverse oplaadmogelijkheden
Deze kruislijnlaser heeft een ingebouwde lithium-ion accu die eenvoudig kan worden opgeladen via de micro-USB-oplaadpoort. De acculadingindicator toont duidelijk de resterende capaciteit van de accu. Handig toch? En dat is nog niet alles...
Nivelleren op een hoger niveau
Nivelleren op een hoger niveau

De SKIL 1911 kruislijnlaser wordt geleverd met een statief waardoor u kunt nivelleren op een hoger niveau. De laser heeft zowel bovenaan als onderaan een 1/4”-schroefdraadaansluiting voor eenvoudige bevestiging op het statief of op een klem.