Brushless: sneller, sterker en langere levensduur
Als u op zoek bent naar een draadloze oplossing voor de meest uitdagende klussen, dan zijn koolborstelloze gereedschappen de perfecte keuze. Brushless motoren zijn sneller, krachtiger en gaan veel langer mee dan motoren met koolborstels.
Efficiënter
Koolborstelloze motoren veroorzaken geen wrijving, wat betekent dat ze efficiënter werken. Gereedschappen met koolborstelloze motoren zijn duidelijk sneller en krachtiger dan gereedschappen van vergelijkbare grootte met een borstelmotor. Een bijkomend voordeel op lange termijn: een brushless motor is minder onderhevig aan slijtage.
Borstelloze motoren maken het verschil
Om u een idee te geven hoeveel efficiënter SKIL borstelloze gereedschappen zijn, hebben we ons model 3070 brushless accu-klopboormachine en een vergelijkbaar gereedschap met borstelmotor (model 3020) met elkaar vergeleken. Brushless model 3070 is 51% sneller, 33% sterker en gaat 10x langer mee.
Ieder gereedschap. Iedere klus. Eén accu.
SKIL voegt steeds meer borstelloze gereedschappen toe aan zowel het assortiment elektrisch gereedschap als tuingereedschap. Ze bevatten allemaal hetzelfde 'Energy Platform'-batterijsysteem, aangedreven door onze unieke Keep Cool ™ hitte-regulerende technologie.
Gereedschappen die u kunt vertrouwen
We zijn zo overtuigd van de hoge kwaliteit van onze borstelloze gereedschappen dat ze worden geleverd met vijf jaar garantie. U krijgt ook drie jaar garantie op de meegeleverde Keep Cool ™ -batterijen.