SKIL Combinatie van recipro- en decoupeerzaag 4600

Reciprozaag en decoupeerzaag in één
De SKIL 'Combisaw' is een compacte, lichte zaag die de gangbaarste zaagklussen in en rond het huis aan kan. Deze combineert twee populaire doe-het-zelfgereedschappen in één: een reciprozaag en een decoupeerzaag. Gewoon klikken en de handgreep schuiven en u kunt gemakkelijk wisselen tussen reciprozaag en decoupeerzaag. In de unieke zaagbladhouder passen standaard reciprozaagbladen en decoupeerzaagbladen, die allebei ruim verkrijgbaar zijn. Andere handige functies zoals de vergrendelknop en tweevingerschakelaar zorgen voor extra gemak tijdens het werken. De drie meter lange netkabel geeft u alle bewegingsvrijheid die u nodig heeft. Vanaf nu laat de SKIL 'Combisaw' u de klus klaren met maar één gereedschap – of u nu ruw of fijn moet zagen!

Grote veelzijdigheid
De combinatie van deze twee populaire doe-het-zelf zaaggereedschappen biedt u een complete oplossing voor verschillende zaagklussen in en rond het huis. Of u nu takken, pijpen, balken of laminaat zaagt, de SKIL 'Combisaw' is het juiste gereedschap voor de klus.

Hoge prestatie
Met zijn krachtige 400 W motor en slaglengte van 18 mm is de 'Combisaw' ideaal voor snel zagen. En dankzij de zaagcapaciteit van 80 mm in hout kan de 'Combisaw' de gangbaarste doe-het-zelf zaagklussen aan.

Praktische functies voor extra gebruiksgemak
Het lichte gewicht, het compacte formaat en de eenvoudige éénhand-bediening van de 'Combisaw' maken hem zeer eenvoudig te hanteren, waarbij tijdens het werken voor veel vrijheid en ondersteuning wordt gezorgd. De vergrendelknop en de tweevingerschakelaar zorgen voor een comfortabele bediening en de geïntegreerde stofblazer houdt de zaaglijn schoon voor een goed zicht. Om ervoor te zorgen dat u direct kunt beginnen, wordt de SKIL 4600 'Combisaw' geleverd met drie veelzijdige zaagbladen: voor hout, figuurzagen en snoeien.