Groots in prestaties. Compact in opslag.
De 20V tuingereedschappen van SKIL zijn krachtiger, slimmer en sneller dan ooit. Daarmee is uw tuinklus snel geklaard. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp nemen de gereedschappen bovendien nauwelijks ruimte in beslag. Voor iedere tuinklus hebben we een tool.
Ieder gereedschap. Iedere klus. Eén accu.
Maak kennis met het SKIL Energy Platform. Met dit flexibele accusysteem heeft u slechts één accu nodig voor alle gereedschappen in de Energy Platform lijn. Deze krachtige accu heeft een Keep Cool™ technologie die oververhitting voorkomt, de gebruiksduur van de accu met 25% verlengt en de levensduur verdubbelt.
Ruimtebesparend opbergen
De kleinere tuingereedschappen van SKIL worden geleverd met een handige ‘Easy Storage’ haak, waarmee u ze eenvoudig aan de muur hangt. Door hun ruimtebesparende ontwerp nemen de gereedschappen bovendien nauwelijks ruimte in beslag. Zo houdt u ruimte over!
SKIL brushless accugrasmaaiers
De krachtige 0130 en 0140 grasmaaiers van SKIL worden aangedreven door een koolborstelloze elektromotor, waardoor ze sterker en sneller zijn dan ooit én langer meegaan. De geïntegreerde ‘Grass guide’ helpt u dicht bij randen en muren te maaien en de ergonomische opties zorgen voor minder belasting voor rug en armen.
SKIL accugrastrimmers
Grenzeloos trimmen dankzij de 0230 (25 cm), 0240 (30 cm) en 0250 (33 cm) grastrimmers van SKIL. Vol met handige innovaties, zoals Twist Load voor het voeden van de draad zonder de spoel volledig te hoeven demonteren, en krachtig genoeg voor het trimmen van grote oppervlakken.
SKIL accuheggenscharen
Uw heg of struik snoeien was nog nooit zo makkelijk dankzij de SKIL heggenscharen. De diamantgeslepen messen van koolstofstaal zagen met gemak door takken tot wel 20 mm. Met een blad van maar liefst 55 cm (model 0430), 50 cm (model 0429) of 45 cm (model 0428) snoeit u grote oppervlakken in één beweging. Zo houdt u tijd over voor andere dingen.
SKIL brushless accu-bladblazer
Droge en natte bladeren zijn in een wip opgeruimd met de 0330 bladblazer van SKIL. De grote diameter van de buis en de axiale ventilator zorgen voor een hoog luchtvolume en een luchtsnelheid tot 160 km/u, perfect voor grote oppervlakken. Op moeilijk bereikbare plekken kunt u de luchtstroom eenvoudig regulieren met het regelwiel en het reductiemondstuk.
De meest compacte accukettingzaag in zijn klasse
Ervaar de koolborstelloze kracht van model 0534; met een 5,0Ah batterij kunt u maar liefst 70 zaagsneden maken. Het compacte formaat zorgt dat u snel en efficiënt kunt zagen. Tevens is de ketting snel te verwisselen, hiervoor is geen ander gereedschap vereist.