SKIL Lynx tuinzaag voor het moeiteloos snoeien van takken tot 80 mm dik

Makkelijk werken in moeilijke omstandigheden
Dankzij zijn compacte formaat en geringe gewicht is de SKIL Lynx – Model 0788 – prima geschikt voor allerlei uiteenlopende situaties. Zijn gebruiksgemak is een groot voordeel in moeilijke omstandigheden, bijvoorbeeld om takken boven het hoofd te snoeien, volledig uitgestrekt, met één hand, in nauwe ruimtes zoals tussen de takken, of op een trapladder.

Snelle verwisseling van zaagbladen, zonder extra gereedschap
Zaagbladen verwisselen gaat makkelijk en snel dankzij het ‘Clic’-systeem van SKIL, waar geen speciale gereedschappen of sleutels voor nodig zijn. Het volstaat om de ‘Clic’-hendel in de aangewezen richting te bewegen om het blad te verwijderen, en daarna gewoon een nieuw blad op de juiste plaats te klikken. De Lynx gebruikt standaard reciprozaagbladen van 15 cm die overal verkrijgbaar zijn tegen een lage prijs. Er zijn alvast twee zaagbladen meegeleverd, waardoor de Lynx klaar is voor direct gebruik.

Non-stop vermogen om continu te kunnen doorwerken
De Lynx heeft geen accu die telkens moet worden herladen. Dit model werkt op netstroom en biedt dan ook non-stop vermogen wanneer het nodig is. De krachtige motor van 350 watt maakt het mogelijk om snel en efficiënt takken te snoeien zonder noemenswaardige fysieke inspanning.

Nette, ruimtebesparende opbergoplossing
De Lynx tuinzaag is voorzien van de exclusieve ruimtebesparende Easy Storage-oplossing van SKIL, waardoor deze zaag slechts een beperkte opbergruimte inneemt. De zaag wordt verkocht met een handige opbergmodule, om het gereedschap na gebruik netjes op te hangen aan een wandrail.