SKIL Multisaw voor verschillende taken – 5330

Een verrassend veelzijdige zaag voor de meest gangbare zaagtaken
SKIL introduceert vol trots de SKIL 5330 Multisaw. De innovatieve Multisaw is een compacte, multi-materialen zaag, die speciaal ontworpen is voor allerlei DHZ taken in en rondom het huis. SKIL creëert hiermee een nieuw segment binnen het bestaande productassortiment. Het is tenslotte de eerste SKILzaag die zo’n duidelijke focus heeft op het zagen van meerdere materialen: ‘De 5330 Multisaw zaagt alles, snel en recht.’

Indrukwekkend onder de motorkap
De extreem krachtige 600 Watt motor en de indrukwekkende maximale zaagdiepte van 28,5 mm zijn twee onderscheidende kenmerken van de SKIL 5330 Multisaw. U kunt hierdoor bijna moeiteloos de meest gangbare materialen zagen.

Zaagt gangbare materialen met gemak
SKIL komt u met deze innovatie tegemoet in uw DHZ verwachtingen en biedt u veelzijdigheid, simpelheid en gemak. Zoals de naam al zegt, zaagt de SKIL 5330 Multisaw door allerlei materialen: van laminaatvloeren tot PVC buizen en van badkamertegels tot aluminium profielen. Dit gereedschap is gemakkelijk in gebruik te nemen en kan bediend worden met één hand. Het handige design speelt hierbij een belangrijke rol. De uitstekende grip die u daardoor op het gereedschap heeft, zorgt er namelijk automatisch voor dat u volledige controle over de zaagklus heeft.

Vernieuwende aanvulling op jarenlange traditie
SKIL is de uitvinder van de ‘Skilsaw’, de eerste cirkelzaag ter wereld. Deze zaag werd een enorm succes, wat zorgde voor het begin van de ontwikkeling van een brede reeks, net zulk succesvol, elektrisch gereedschap. De SKIL 5330 Multisaw is de nieuwste toevoeging aan het brede productassortiment van SKIL.