SKIL presents...
SKIL presenteert...
Verschillende innovatieve modellen met accu of snoer zijn toegevoegd aan het bestaande assortiment van boren, zagen, schuurmachines en andere elektrische gereedschappen.
More than tools
Meer dan gereedschap

SKIL tilt doe-het-zelven naar een hoger niveau met het nieuwe productgamma en het vernieuwde logo. Het nieuwe rode gamma focust op de best mogelijke ervaring voor doe-het-zelvers. SKIL biedt u daarvoor niet alleen het beste gereedschap aan, maar blijft u ook tijdens het klussen ondersteunen met diverse handige tips en stappenplannen.

#SKILhelps

Ieder gereedschap. Iedere klus. Eén accu.

Het 20 V Max Energy Platform – het flexibele accusysteem bij uitstek – is de rode draad van het nieuwe gamma. De accu's zijn gebouwd om te presteren en passen op alle gereedschappen van het Energy Platform, die met en zonder accu worden verkocht. Dit biedt u de mogelijkheid om uw gereedschapskist uit te breiden zonder overbodige extra accu's en laders te kopen.

Keep Cool™: Our coolest innovation yet
Keep Cool™: onze coolste innovatie ooit
De nieuwe Energy Platform-accugereedschappen maken gebruik van de Keep Cool™-accutechnologie, die een verlenging van de gebruiksduur tot 25% oplevert en de levensduur van de accu verdubbelt. De gepatenteerde hitteabsorptietechnologie voorkomt oververhitting van de accu's en verbetert hun prestaties.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Intelligent energiebeheer
Alle accu's zijn uitgerust met de ActivCell™-technologie voor een constantere stroomvoorziening. Onze gepatenteerde technologie zorgt voor een optimaal energieverbruik en maximale accuprestaties en voorkomt oververhitting.
Innovations
Innovaties

SKIL staat voor gemak, innovatie en kwaliteit. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van onze uitstekende machines die de lat hoger leggen op het vlak van ontwerp, technologie en gebruiksgemak. Ons nieuwe assortiment zit boordevol gepatenteerde innovaties, zoals schuurmachines zonder filter met X-Flow stofopvang en decoupeermachines met 180° LED-verlichting. SKIL maakt het u makkelijk.

For tools you can trust
Voor gereedschappen waarop u kunt vertrouwen

Alle gereedschappen van SKIL en Keep Cool™-accu’s worden geleverd met een standaardgarantie van 3 jaar. Koolborstelloze machines worden geleverd met een garantie van 5 jaar.

Zonder registratieverplichtingen.
Zonder uw persoonsgegevens te delen.
Zonder gedoe.