SKIL ‘Urban Mower’

Wendbare, lichte grasmaaier voor een plezierige maai-ervaring
De SKIL 'Urban Mower' is ideaal voor uw stadstuin. Het is een maaier met unieke zwenkwielen aan de voorkant voor een optimale wendbaarheid. Met een gewicht van slechts 4,3 kg is deze zeer compact en licht. Deze neemt in uw schuurtje bijna geen ruimte in beslag dankzij het unieke 'Easy Storage'-ontwerp van SKIL. De energiezuinige hogesnelheidsmotor maait uw gras met zorg voor optimale maairesultaten. De 'Urban Mower' wordt geleverd met een grasopvangbak en reserve-snijmessen.

Extreme wendbaarheid voor stadstuinen
De SKIL 'Urban Mower' is speciaal ontworpen voor gazons tot maximaal 50 m². Zijn handige functies maken het maaien gemakkelijk! Voor eenvoudig manoeuvreren door uw tuin heeft de SKIL 'Urban Mower' unieke zwenkwielen aan de voorkant. Er hoeft dus niet zwaar getild en gedraaid te worden met een zware maaier, wanneer u aan een nieuwe baan begint, en werken rond voorwerpen in uw tuin was nog nooit zo gemakkelijk!

Praktische functies voor extra gebruiksgemak
De grasmaaier heeft een intelligente handgreep met drie verschillende instellingen voor meer gemak: rijden '(D)', parkeren '(P)' en opbergen '(S)'. Voor optimaal werkcomfort zorgt de handgreep voor een flexibele werkhoogte, ongeacht uw lichaamslengte. De grasopvangbak kan verwijderd, leeggemaakt en weer bevestigd worden met slechts één hand: het is de eenvoudigste oplossing voor het leegmaken van de grasopvangbak op de markt! De 'Urban Mower' wordt geleverd met reserve-snijmessen voor jarenlang maaiplezier.