Gereedschap waarop u kunt vertrouwen
Bij SKIL kiezen we voor kwaliteit. Al onze gereedschappen worden eerst uitvoerig gecontroleerd en getest. Daarom krijgt u standaard garantie op alle aangeschafte producten. Of dat nu elektrisch gereedschap of meetgereedschap is.
Garantie zonder gedoe

Mocht uw SKIL gereedschap toch een mankement vertonen, dan willen we het voor u zo makkelijk mogelijk maken om uw aankoop te laten repareren of vervangen. En dat betekent garantie:

  • Zonder registratieverplichtingen;
  • Zonder uw persoonsgegevens te hoeven delen;
  • Zonder gedoe.
5 jaar garantie op brushless tools

Onze brushless tools bevatten koolborstelloze motoren. Daardoor zijn deze gereedschappen krachtiger en efficiënter dan vergelijkbare tools die gebruik maken van motoren met koolborstels. Tevens zijn ze minder onderhevig aan slijtage omdat de motoren geen wrijving veroorzaken. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze brushless tools, dat wij standaard 5 jaar garantie bieden (of 1 jaar in het geval van professioneel of soortgelijk gebruik).

Standaard 3 jaar garantie op SKIL gereedschap

Op al onze overige gereedschappen krijgt u standaard 3 jaar garantie (of 1 jaar in het geval van professioneel of soortgelijk gebruik). Dat betekent dat we uw tool binnen de garantietermijn kosteloos repareren of vervangen als het defect op een materiaal- of productiefout berust.

Accu-garantie
Voor onze accu’s geldt standaard een garantietermijn van 6 maanden. Voor onze ActivCell™ accu’s is dat 2 jaar en voor de Keep Cool™ accu’s zelfs 3 jaar! Voor alle accu’s geldt een garantietermijn van 6 maanden wanneer deze professioneel of soortgelijk gebruikt wordt.