Werk langer met SKIL 'Hybrid Power'

Werk langer met SKIL 'Hybrid Power'
Op het eerste gezicht lijkt de SKIL 2461 'Hybrid Power 16V Max' (14,4V) op een normale Lithium-Ion accuboormachine, maar schijn bedriegt. Dit gereedschap heeft alle functies van een normale accuboormachine, maar nu kunt u zelfs nog langer werken dankzij de innovatieve 'Hybrid Power' van SKIL. De indicator voor de acculading geeft aan wanneer u het snoer op het gereedschap moet aansluiten. En met het snoer aangesloten wordt de accu automatisch opgeladen wanneer u de schakelaar niet bedient.

'Hybrid Power' zorgt ervoor dat u kunt blijven werken
Maar hoe werkt de innovatieve 'Hybrid Power' nu precies? Elke seconde dat u de schakelaar niet bedient, wordt de accu opgeladen. Als u er over nadenkt, werkt eigenlijk niemand ononderbroken aan een klus. U pauzeert voortdurend tijdens de klus, of het nu is om een nieuwe schroef te pakken of om een schroef op uw werkstuk te plaatsen. Misschien onderbreekt u de klus ook om het volgende deel van uw werkstuk voor te bereiden of om van schroefbit te wisselen. Door deze pauzes te gebruiken om de accu op te laden, kunt u meteen langer doorwerken.

Bent u vergeten om de accu opnieuw op te laden?
Stel dat u uw accuboormachine enige tijd geleden hebt opgeborgen, maar vergeten bent om de accu volledig op te laden. Dit betekent dat u met een halflege accu aan uw doe-het-zelf-klus moet beginnen, wat helaas onvoldoende is om het werk te kunnen voltooien. Herkent u deze situatie? Gelukkig kunt u nu langer werken met SKIL 'Hybrid Power'. Het 6 meter lange snoer biedt u genoeg bewegingsvrijheid tijdens het werken. En met de handige spoel kunt u het snoer eenvoudig opbergen.

Praktische functies voor extra gebruiksgemak
Deze accuboormachine heeft een krachtige accu met een capaciteit van 1,5Ah. De 17+1 VariTorque koppelinstelling zorgt voor precies schroeven met de 17 instellingen en nog een instelling voor boorklussen. De variabele snelheidsregeling en elektronische rem zorgen voor volledige controle tijdens de klus. Andere praktische functies, zoals de betrouwbare Lithium-Ion accutechnologie en de snelspanboorkop van 10 mm voor het snel en gemakkelijk wisselen van accessoires, zorgen voor extra gebruiksgemak. Goede zichtbaarheid van uw werk wordt gewaarborgd door het LED-spotlight.